Red Star Line Antwerpen : 1873-1934 (Leuven : Davidsfonds Uitgeverij, 2013)
Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van de Belgische rederij.
Uitgave in samenwerking met Red Star Line Museum.
boek