Waaruit bestaat een kus? : liefde, passie en lust in de kunst - Monumental vzw, Bornem (Bornem : Monumental vzw, 2007)
Beekmans, Riëlle; Bistoen, Priscilla; Bouckaert, Dolores; Delvoye, Wim; Depoorter, Frank; Huyghe, Thomas; Lambeaux, Jef; Lefevre, Natasja; Molleman, Linda; Najd, Maryam; Rops, Félicien; Serneels, Stefan; Soetaert, Els; Stig, Martine; Van de Walle, Hilde; Van Oost, Jan; Wright, Cindy
tentoonstelling in Monumental vzw, Bornem, 07.05.2007 - 23.09.2007
boek