Starten in een creatieve loopbaan - De Brabandere, Annelies; Bonniel, Jacques; PVCB-SMart (Leuven : LannooCampus, 2014)
Handleiding om goed voorbereid een creatieve loopbaan als kunstenaar te beginnen, waarbij wordt uitgegaan van de situatie in Belgie.
boek