Kunstveilingen : Robinsons - Art Gallery Robinsons, Brugge; Art Gallery Robinsons (Brugge : Van Daele, Nico, 1988)
Roger Wittevrongel, Pierre Vlerick, Paul van Gysegem, Jean Bilquin, Enk de Kramer, Noel de Buck, Koen Scherpereel
Publicatie n.a.v. de opening en tentoonstelling, in de Art Gallery Robinsons te Brugge, 05.02.1988-05.03.1988
Vermelding P. Vlerick
Schenking Pierre Vlerick
boek