De Nederlandse Kunststichting : tentoonstellingskolleksies hedendaagse beeldende kunst Nederland 1973/1974. (Amsterdam : NKS (Nederlandse Kunststichting), 1974)
De Nederlandse Kunststichting presenteert het tweede kolleksieprogramma voor tentoonstellingen in Nederland gedurende de periode 1 september 1973 tot 1 september 1974.
boek