actuele keramiek en textielkunst uit antwerpen. - Provinciaal Museum voor Kunstambachten, Deurne (Deurne : Provinciaal Museum voor Kunstambachten Sterckshof, 1974)
Bauters, Sonja Amalia ; Claerhout, May ; Claus, Walter ; Conrad, Simone ; De Motte, Luce ; Goyvaerts, Victor ; Gruyaert-Kemper, Coco ; Huybrechts, Live ; Leenders, Katia ; Lewi, Wenefrida ; Peleman, Wies ; Rabaey, Hugo ; Servaes, Louise ; Steyaert, Frank ; Toth, An ; Van den Poel, Mark ; Wauters, Lil ; Bostoen, Lieva ; Debie, Annie ; Dupont, Veerle ; Gijs, Lieve ; Iturrospe, Mari ; Lahou, Myriam ; Liberta ; etc.
actuele keramiek en textielkunst uit antwerpen, Het Sterckshof - Provinciaal Museum voor Kunstambachten, Deurne, 27 april - 23 juni 1974
boek