8 jonge kunstenaars : 'Dertigers'. - Galerie Nouvelles Images, Den Haag (Den Haag : Galerie Nouvelles Images, 1992)
Browne, Leslie ; Van Evert, Pieter ; Van 't Klooster, Inge ; De Kort, Michiel ; Kuitenbrouwer, Mirjam ; Oostrum, Ben ; Stoopman, Pauline ; Vomberg, Ellen
8 jonge kunstenaars : 'dertigers', Galerie Nouvelles Images, Den Haag, 26 januari - 26 februari 1992
boek