15 jonge kunstenaars. - Galerie Nouvelles Images, Den Haag (Den Haag : Galerie Nouvelles Images, 1989)
Van den Bosch, Hennie ; Bose, Jacqueline ; Van Dijk, Saskia ; Esser, Veronika ; De Groot, Caroline ; Van Den Heuvel, Ina ; De Jong, Sigmund ; Kolenda, Nicholas ; Kraayeveld, Ton ; Phuong, Vinh ; Robben, Marie-Jose ; Ruggiu, Roberto ; Van Sprang, Anne-Marie ; Zeegers, Willem ; Zijlmans, Sylvie
15 jonge kunstenaars, Galerie Nouvelles Images, Den Haag, 22 januari - 22 februari 1989
boek