Zwitserse Avant-garde. - Galerie Nouvelles Images, Den Haag (Den Haag : Galerie Nouvelles Images, 1982)
Aeberli, Matthias ; von Albertini, Nina ; Armleder, John M. ; Baviera, Vincenzo ; Botta, Mario ; Brunner, Verena ; Castelli, Luciano ; Disler, Martin ; Emery, Matteo ; Fischli, Peter ; Geering, Pier ; Hess-Dahm, Johanna ; Hilbert, Therèse ; Himmelsbach, Rut ; Keller, Pierre ; Künzli, Otto ; Lüthi, Urs ; Müller, Felix ; Nussbaum, Guido ; Roesch, Peter ; Sandoz, Claude ; Schobinger, Bernhard ; Staehelin, Marlise ; Stäuble, Jürg ; Suter, Vivian ; Weiss, David ; Winnewisser, Rolf
Zwitserse Avant-Garde, Galerie Nouvelles Images, Den Haag, 10 juli tot en met 28 augustus 1982
boek
Keywords: Zwitserland