kunstenaars kopen Hussem. - Galerie Nouvelles Images, Den Haag (Den Haag : Galerie Nouvelles Images, 1982)
Van Den Bosch, Marinus ; Dibbets, Jan ; Flinterman, Koos ; Van Heel, Jan ; Lucassen, Reinier ; De Nie, Eric ; Peeters, Henk ; Pennock, Lon ; Struycken, Peter ; Visser, Carel
kunstenaars kopen Hussem, Galerie Nouvelles Images, Den Haag, 10 april tot en met 12 mei 1982
boek
Keywords: Hussem, Willem