Hedendaagse Vlaamse Tekenkunst : 150 jaar Koninkrijk België 1830-1980. - Haagse Kunstkring, Den Haag; Commanderie van Sint-Jan, Nijmegen; Centrum Vredenburg, Utrecht; Musée Cantini, Marseille (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur van België, 1980)
Burssens, Jan ; Claus, Luc ; Dierickx, Karel ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; Hoenraet, Luc ; Mulkers, Urbain ; Panamarenko ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeeroo ; Van Severen, Dan ; Wassenberg, Maio ; Wittevrongel, Roger
Hedendaagse Vlaamse Tekenkunst / Le Dessin Flamand D'Aujourd'hui, Haagse Kunstkring, Den Haag, 5-18 augustus 1980 / Commanderie van Sint-Jan, Nijmegen, 23-28 september 1980 / Centrum Vredenburg, Utrecht, 1.11 - 30.11.1980 / Musée Cantini, Marseille, 25.1 - 1.3.1981
boek