tekeningen en prenten : 20e eeuw : uit eigen bezit. - Gemeentemuseum, Den Haag (Den Haag : Gemeentemuseum Den Haag)
Feininger, Lyonel ; Werkman, Hendrik Nicolaas;Modersohn-Becker, Paula ; Paul, Bruno ; Kokoschka, Oskar ; Picasso, Pablo ; Klee, Paul ; Schiele, Egon ; etc.
tekeningen en prenten : 20e eeuw : uit eigen bezit, Gemeentemuseum Den Haag, in het Prentenkabinet
boek