tekeningen en prenten : 19e eeuw : uit eigen bezit. - Gemeentemuseum, Den Haag (Den Haag : Gemeentemuseum Den Haag)
Jongkind, Johan Bartold ; Prikker, Johan Thorn ; Ingres, Jean Auguste Dominique ; Daumier, Honoré ; Bresdin, Rodolphe ; etc.
tekeningen en prenten : 19e eeuw : uit eigen bezit, Gemeentemuseum Den Haag, in het Prentenkabinet
boek