Contour : Een momentopname van de Nederlandse Beeldende Kunst. - Stedelijk Museum "Het Prinsenhof", Delft (Delft : museum "Het Prinsenhof", 1986)
Berkulin, Arie ; Van Den Broeck, Frank ; Colton, Adam ; Daniëls, René ; Van Den Ende, Jaap ; Frik, Helen ; Van Der Heyden, J.C.J. ; Hooykaas, Madelon ; Stansfield, Elsa ; Lucassen ; Mandersloot, Frank ; Scholte, Rob ; Schouten, Marien ; etc.
Contour : Een momentopname van de Nederlandse Beeldende Kunst, Stedelijk Museum 'Het Prinsenhof', Delft, 13.12.1986 - 15.2.1987
boek