100 jaar badplaats De Haan : Beelden '88. (De Haan : Gemeente De Haan, 1988)
Baeten, Martin ; Bossuyt, Werner ; Bruyninckx, Robert ; De Blok, Luc ; Debrabandere, Lieven ; De Maeyer, Jacky ; Demyttenaere, Roger ; De Smet, Yves ; Jonckheere, Anne-Marie ; Lievens, Johan ; Massart, Jean-Georges ; Perneel, Paul ; Ramon, Renaat ; Soubry, Bart ; Spilliaert, Pol ; Sweetlove, William ; Van Gysegem, Paul ; Vuylsteke, Jaak
100 jaar badplaats De Haan : Beelden '88, tentoonstelling openluchtsculpturen De Haan, 18 juni - 18 september 1988
boek