Középnemzedék : Csehszlovak Kepzomuveszek Kiallitasa. - Budapest Galéria, Budapest (Budapest : Budapest Galéria, 1989)
Beránek, Jiri ; Gebauer, Kurt ; Hodonsky, Frantisek ; Stanislav, Judl ; Anezka, Kovalova ; Mzyk, Josef ; Novak, Vladimir ; Orieskova, Petra ; Ouhel, Ivan ; Pavlik, Petr ; Rittstein, Michael ; Sozansky, Jiri ; Sopko, Jiri ; etc.
Középnemzedék : Csehszlovak Kepzomuveszek Kiallitasa / Middle Generation : Exhibition of Artists from Czechoslovakia, Budapest Galéria, 5th December 1989 - 15. January 1990
boek