Pour Tout l'Art du Monde. - Oxfam België vzw, Brussel (Brussel : Oxfam België vzw, 1993)
Allard, Antoine ; Annwyn ; Arboleda, Alberto ; Astrid ; Auroch ; Belliére, Françoise ; Belliere, Simone ; Bitker, Colette ; Blavier, Annick ; Bogaert, Anne-Marie ; Born, Veronique ; Boubeker, Hamsi ; Burton, Jean-Dominique ; Cardoen, Philippe ; Ceysens, Alain ; Collignon, Georges ; Creuz, Serge ; Crevecoeur, Kikie ; Dalemans, Jean ; Delbrassinne, Elise ; etc.
Pour Tout l'Art du Monde / Kunst bekent Kleur, Oxfam België vzw, Brussel, 1993
boek