De Jonge Belgische Schilderkunst : 1945-1948. - Gemeentekrediet van België, Brussel (Brussel : Gemeentekrediet, 1992)
Alechinsky, Pierre ; Anthoons, Willy ; Barbaix, René ; Bertrand, Gaston ; Bonnet, Anne ; Boquet, Jean ; Brasseur, Henri ; Cobbaert, Jan ; Collignon, Georges ; Collon, Odette ; Cossé, Raymond ; etc.
De Jonge Belgische Schilderkunst : 1945-1948, Gemeentekrediet, Brussel, van 25 september tot 22 november 1992
boek