Artisanat d'Israel : Fondation Alix de Rothschild : Jerusalem. - Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, 1991)
Atzmony, Yael ; Israeli, Amnon ; Friedland, Maud ; Hefez, Magdalena ; Harrari, Shally ; Horam, Ruth ; Morris, David ; Natra, Sonya ; Ogen, Gedula ; Mayer, Jean ; Pollak, Tirza ; etc.
Artisanat d'Israel : Fondation Alix de Rothschild : Jerusalem / Kunstambacht uit Israel : Stichting Alix de Rothschild : Jeruzalem, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel, 14 juni - 28 juli 1991
boek