XII Foire d'art actuel. - Heizel Paleis, Brussel (Brussel : Vereniging van Galerijen voor aktuele Kunst van België, 1991)
Ado Gallery, Antwerpen ; 121 Art Gallery, Antwerpen ; Albert Baronian, Bruxelles ; Galerie des Beaux-Arts Galerij, Brussel ; Lucien Bilinelli, Bruxelles ; Isy Brachot, Bruxelles ; Gallery Carine Campo, Antwerpen ; Galerie Bernard Cats, Bruxelles ; Cogeime Art Moderne, Bruxelles ; etc.
XII Foire d'art actuel / XII Aktuele Kunstmarkt, Heizel Paleis, Brussel, 26.04 - 01.05.1991
boek