Deconstruction : tentoonstelling. - Sint-Lukas Hoger Instituut voor Beeldende Kunsten, Brussel; Halles de Schaerbeek, Bruxelles (Brussel : Production Sint-Lukas Brussels, 1987)
Baquié, Richard ; Beuys, Joseph ; Coeckelberghs , Luc ; Déluyck, Philippe ; Dirckx, Piet ; Fierens, Chris ; Gees, Paul ; Klingelhöller, Harold ; Lafontaine, Marie-Jo ; Richter, Gerhard ; Van Gestel, Fik ; Tordoir, Narcisse ; Maet, Marc ; etc.
Deconstruction : tentoonstelling / exposition / exhibition, Sint-Lukas Hoger Instituut voor Beeldende Kunsten, Brussel / Halles de Schaerbeek, Bruxelles, van 1 juni 1987 tot 30 juni 1987
boek