10e Foire d'Art Actuel. (Brussel : Vereniging van Galerijen voor aktuele Kunst van België, 1987)
Deelnemende gallerijen: Ado Gallery, Bonheiden ; Albert Baronian, Bruxelles ; Lucien Bilinelli, Bruxelles ; Joost Declercq, Gent ; De Weer, Zwevegem ; 121 Art Gallery, Antwerpen ; Cogeime Art Moderne, Bruxelles ; Richard Foncke, Gent ; Jan De Maere, Bruxelles ; etc.
10e Foire d'Art Actuel / 10e Actuele Kunstmarkt, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 1987
boek