Dialogue d'Art. - Botanique, Bruxelles; Beroepsvereniging van Moderne en Hedendaagse Kunsthandelaars, Brussel (Brussel : Beroepsvereniging van Moderne en Hedendaagse Kunsthandelaars, 1987)
Decq, Bart ; De Jaeger, Stefan ; De Lyck, Philippe ; De Vuyst, Lucas ; Engeln, Franklin ; Fonchain, Jerôme ; François, Michel ; Gasparotto, Paolo ; Janssens, Ann Veronica ; Maet, Marc ; Mahoux, Paul ; etc.
+ bijlage, ongepag. (Frans & Nederlands)
Dialogue d'Art / Kunstdialoog, Beroepsvereniging van Moderne en Hedendaagse Kunsthandelaars au Botanique, Brussel, 17.3 - 12.4.1987
Frans & Nederlands
boek