Het huis : Thomas Schütte sculpturen, Robbrecht en Daem architecten - Weyns, Sara; Dercon, Chris; Heynen, Julian; Daem, Kristien ([S.l.] : Ludion, 2012)
Robbrecht en Daem architecten ontwierpen een nieuw tentoonstellingspaviljoen voor het Antwerpse Middelheimmuseum: Het Huis. De eerste tentoonstelling was van keramiekkunstenaar Thomas Schütte. Foto’s, ontwerptekeningen en interviews met beide partijen over de verhouding tussen kunst en architectuur.
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Het huis' in het Middelheimmuseum te Antwerpen, 26.05.2012-16.09.2012
boek