9e foire d'art actuel. (Brussel : Vereniging van Galerijen voor aktuele Kunst van België, 1985)
Ado Gallery, Bonheiden ; Galerie Aturiale, Liège ; Galerie Albert Baronian, Bruxelles ; Galerie Lucien Bilinelli, Bruxelles ; Galerie Cogeime, Bruxelles ; 121 Art Gallery, Antwerpen ; Galerie Jan De Maere, Bruxelles ; Richard Fonck Gallery, Gent ; Galerij J.L., Oostend ; etc.
9e foire d'art actuel / 9e actuele kunstmarkt, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 1985
boek