Tsjechische kant van Art Deco tot op heden. - Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, 1983)
Palickova, Emilie ; Serbouskova-Sedlackova, Maria ; Rothmayerova, Bozena ; Pivrncova, Vlasta ; Krejci, Luba ; Solcova, Vlasta ; Vankova, Maria ; Fialova, Eva ; etc.
Tsjechische kant van Art Deco tot op heden, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel, 15 oktober tot 18 december 1983
boek