Festival International de Musique Electronique, Video et Computer Art. - Plan K, Brussel; Paleis voor Schone Kunsten Brussel; Ravenstein Galerij, Brussel (Brussel : Omegalfa, 1981)
Bangert, Colette & Charles ; Barbadillo, Manuel ; Beyer, Wolfgang ; Cavadia, Christian ; Cohen, Harold ; Coqart, Roger ; Franke, Herbert W. ; Guest, Julius ; Hashimoto, Sozo ; Horvat, Miljenko ; Luka, Kammerer - ; Keller, Claudia ; Kloppe, Fromund ; Kolomyjec, William B. ; Leavitt, Ruth ; Lübbecke, Norbert ; Mallary, Robert ; Marcus, Aaron ; Palyka, Dvane ; Schneeberger, Reiner ; Schwartz, Lillian ; Stoiber, Robert ; Zajec, Edvard ; Ziljak, Vilko ; Molnar, Vera ; Kawano, Hiroshi ; Knowlton, Kenneth C. ; Huitric, Monique Nahas & Hervé ; Palumbo, Jacques ; Mohr, Manfred ; Verhaegen, Dirk ; Sullivan, Julian ; Beyls, Peter ; Gold, Rich ; Dennio, Bernard ; Turpin, Peter ; Hockenhull, Jim ; Deylius, Henk ; Macot, Maurice ; Scrivener, Steve ; Brown, Paul ; Boreham, Dominic ; Johnson, Nigel ; Bell, Steve ; Spiegel, Laurie ; Devylder, Paul
Festival International de Musique Electronique, Video et Computer Art / Internationaal Festival voor Elektronische Muziek, Video en Computer Art, Plan K / Paleis voor Schone Kunsten / Ravenstein Galerij / Shell Auditorium, Brussel, vanaf 18 oktober tot 10 november 1981
boek