Met de Handen : of wat de machine niet kan maken, een proeve tot valorisatie van de manuele functie. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel; Gemeentekrediet van België, Brussel (Brussel : Vereniging voor Tentoonstellingen van het Paleis voor Schone Kunsten, 1981)
Derkinderen , Michel ; Hustache, Marcel ; De Backer, Paul ; Pourbaix, Jean-Luc ; Danneau-Blas, C. ; etc.
Met de Handen : of wat de machine niet kan maken, een proeve tot valorisatie van de manuele functie, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel voorgesteld door het Gemeentekrediet van België, 1981
boek