amerikaanse schilderkunst van de 20ste eeuw : werken uit de verzameling van het metropolitan museum of art. - Metropolitan Museum of Art, New York; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1978)
Luks, George ; Wiggins, Guy ; Prendergast, Maurice Brazil ; Davies, Arthur Bowen ; Bellows, George Wesley ; Carles, Arthur B. ; O'Keeffe, Georgia ; Spencer, Niles ; Sample, Paul Starrett ; etc.
Amerikaanse schilderkunst van de 20ste eeuw : werken uit de verzameling van het metropolitan museum of art, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 28.6 - 23.8.1978
boek