les livres d'artistes une sélection. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1978)
Baldessari, John ; Buren, Daniel ; Carrion, Ulises ; Downsbrough, Peter ; Gibson, Jon ; Huebler, Douglas ; Kaprow, Allan ; Lewitt, Sol ; Lippard, Lucy ; Nonas, Richard ; Pozzi, Lucio ; Schneemann, Carolee ; Steir, Pat ; etc.
les livres d'artistes une sélection / een selectie kunstenaarsboeken, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 12.5.1978 - 15.6.1978
boek