Lijn - Kleur - Volume : 6de Nationale Wedstrijd : 1975. - Studio 44, Brussel; Koninklijke Academie voor Teken- en Schilderkunst, Kortrijk; Salle Communale des Expositions, La Louvière (Brussel : Gemeentekrediet van België, 1976)
Adams, Dirk ; Blanckaert, Rita ; Bovesse, Patrice ; Busselen, Marie-Anne ; Callebaut, Renilde ; Cauwenberghs, Luc ; De Backer, Dirk ; De Beukelaer, Maria ; De Bruyne, Luc ; Deckers, Tilly ; Delhaye, Josiane ; etc.
Lijn - Kleur - Volume / Trait Couleur Volume, Studio 44, Brussel, 31.1 - 29.2.1976 / Koninklijke Academie voor Teken- en Schilderkunst, Kortrijk, 27.2 - 28.3.1976 / Salle Communale des Expositions, La Louviere, 3.4 - 2.5.1976
boek