Aspect 2 : Hedendaagse Belgische Grafiek en Beeldhouwwerk. - Palais des Beaux Arts Charleroi; Studio 44, Brussel; Cultureel Centrum Hasselt (Brussel : Cultureel Centrum Pro Civitate, 1975)
Baeyens, Martin ; Bailleux, Cesar ; Belgeonne, Gabriel ; Benon, Jean-Pierre ; Carcan, René ; Celie, Pieter ; Decock, Gilbert ; De Kramer, Enk ; De Mey, Gaston ; Deroux, Carl ; etc.
Aspect 2 : Hedendaagse Belgische Grafiek en Beeldhouwwerk / Sculpture et Arts Graphiques en Belgique aujourd'hui, Studio 44, Brussel, 18 oktober - 11 november 1975 / Cultureel Centrum, Hasselt, 22 november 1975 - 4 januari 1976 / Palais des Beaux-Arts, Charleroi, 15 februari 1976 - 14 maart 1976
boek