musea danken. - Studio 44, Brussel (Brussel : Cultureel Centrum Pro Civitate, 1975)
Kaas, Jaap ; Laenen, Jean-Paul ; Rubens, Pieter Paul ; Weyts, P. ; Vesalius, Andreas ; Mennher, Valentin ; Ensor, James ; Van Straeten, Henri ; Madou, J.B. ; van Dyck, Antoon ; van Ostade, Adriaan ; Alechinsky, Pierre ; etc.
musea danken / reconnaissance des musées / the museums: in recognition, Studio van Passage 44, Brussel, van 18 juni tot 6 juli 1975
boek