Hedendaags Noors Kunstambacht. - Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, 1974)
Daehlin, Lisbeth Hübschmann ; Gjerstad, Odd ; Gjerstad, Kari ; Hald, Dagny ; Hansen, ROlf ; Kittilsen, Birte ; Lippe, Margrethe ; Lippe, Jens ; Mjelve, Turid ; Mohr, Anne Marie Backer ; Myrdam, Leif Heiberg ; Ploen, Erik ; Sorheim, Anne-Johanne ; etc.
Tentoonstelling georganiseerd in het kader van het Belgisch-Noors Cultureel Akkoord door de Noorse Vereniging voor Gebruikskunst en de Diensten voor Kunstpropaganda van de Ministeries van Nationale Opvoeding en Cultuur van België, in samenwerking met het Koninklijk Noors Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Hedendaags Noors Kunstambacht, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel, 27.4. - 26.5.1974
boek