Spaanse Hedendaagse Kunst. (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1974)
Alcorlo, Manuel ; Armengol, Rafael ; Barcelo, Juan Gabriel ; Boix, Manuel ; Coll, Antonio ; Gago, Maria Elena ; Garayo, Vitoria ; Ruiz, J. Mendez ; Villasenor, Manuel ; Zarco, Antonio ; etc.
Spaanse Hedendaagse Kunst, zalen voor tijdelijke tentoonstellingen van de koninklijke musea voor schone kunsten, Brussel, van 6 juni tot 14 juli 1974
boek