Jeunes peintres anglais. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1967)
Blake, Peter ; Caulfield, Patrick ; Cohen, Bernard ; Cohen, Harold ; Denny, Robyn ; Hockney, David ; Hoyland, John ; Jones, Allen ; Phillips, Peter ; Riley, Bridget ; Smith, Richard ; Tilson, Joe
Jeunes peintres anglais / Jonge britse schilders, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 1.10 - 22.10.1967
boek