Kunst van Heden in België : Brussel. - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1966)
Aebly, Albert ; Alechinsky, Pierre ; Anthoons, Willy ; Antoine, Paul ; Arnould, Marcel ; Baibay, Gilbert ; Beirens, Vic ; Billet, Yves ; Boel, Maurice ; Bogaert, Dré ; Brenta, Gilles ; Bronkart, Silvin ; Burssens, Jan ; Bury, Pol ; Caille, Pierre ; Camus, Gustave ; Collignon, Georges ; Comhaire, Georges ; etc.
Kunst van Heden in België, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 8 januari - 6 februari 1966
boek