De Realistische Stroming in België : van de 19de eeuw tot heden. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 1964)
Agneessens, Edouard ; Artan de Saint-Martin, Louis ; Baron, Théodore ; Bastien, Alfred ; Boulenger, Hippolyte ; De Braekeleer, Henri ; Van Camp, Camille ; Cluysenaar, Alfred ; Courtens, Baron Franz ; Degreef, Jean ; Dubois, Louis ; Ensor, James ; etc.
De Realistische Stroming in België : van de 19de eeuw tot heden, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 12 oktober 1963 - 12 januari 1964
boek