Martini - Meysmans - Van Breedam - Vonck. - Galerie Les Contemporains, Brussel (Brussel : Galerie Les Contemporains, 1962)
Martini ; Meysmans ; Van Breedam ; Vonck
Martini - Meysmans - Van Breedam - Vonck, Galerie Les Contemporains, Brussel, van 24 november tot 5 december 1962
boek