Van David tot Cezanne. - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1947)
David, Jacques-Louis ; Boilly, Louis-Leopold ; Granet, François-Marius ; Lefevre, Robert ; Gerard, François ; Prud'Hon, Pierre-Paul ; Mayer, Constance ; Gros, Antoine-Jean ; Ingres, Jean-Dominique ; Delacroix, Eugene ; etc.
Van David tot Cezanne, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 15 november 1947 tot 3 januari 1948
boek