Triënnale 3 : informatieve tentoonstelling van hedendaagse kunst in België. - Beurshalle Brugge; Triënnale Brugge 1974 (Brugge : Provincie West-Vlaanderen, 1974)
Beullens, André ; Bogart, Bram ; Broodthaers, Marcel ; cap ; Celie, Pieter ; Charlier, Jacques ; Clicque ; Copers, Leo ; Cortier, Amédée ; De Brune, Joost ; De Clerck, Antoon ; Degobert, Guy ; De Gobert, Paul ; De Keyser, Raoul ; Delahaut, Jo ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; etc.
Triënnale 3 : informatieve tentoonstelling van hedendaagse kunst in België, Beurshalle, Brugge, 22.6.74 - 1.9.74
boek