Modernde Duitse Kunst : Honderd schilderijen uit het Landesmuseum Münster. - Stedelijk Museum voor Schone Kunsten Groeninge, Brugge; Musées d'Orléans; Rijksmuseum Twenthe, Enschede; Kunsthalle der Stadt Bielefeld (Brugge : Stedelijke Museum voor Schone Kunsten Groeninge, 1970)
Albers, Josef ; Baumeister, Willi ; Beckmann, Max ; Böckstiegel, Peter August ; Campendonk, Heinrich ; Corinth, Lovis ; Dahmen, Karl Fred ; Damke, Bernd ; Davringhausen, Heinrich Maria ; Erbslöh, Adolf ; Ernst, Max ; Feininger, Lyonel ; Fleischmann, Adolf ; Fruhtrunk, Günter ; Gaul, Winfred ; Geiger, Rupprecht ; Götz, Karl Otto ; Haack, Dieter ; etc.
Moderne Duitse Kunst : Honderd schilderijen uit het Landesmuseum Münster, Stedelijk Museum voor Schone Kunsten Groeninge, Brugge, 18.7.1970 - 20.9.1970 / Musées d'Orléans - Hôtel Cabu, 9.10.1970 - 9.11.1970 / Rijksmuseum Twenthe Enschede, 28.11.1970 - 10.1.1971 / Kunsthalle der Stadt Bielefeld - Richard Kaselowsky-Haus, Bielefeld, 4.3.1971 - 18.4.1971
boek