Duitse Schilderkunst van de Twintigste Eeuw uit Belgische prive-verzamelingen. - Groeningemuseum Brugge (Brugge : Groeningemuseum, 1967)
Bissier, Julius ; Brüning, Peter ; Buchheister, Carl ; Campendonk, Heinrich ; Dix, Otto ; Ernst, Max ; Gaul, Winfried ; Götz, Karl-Otto ; Grosz, George ; Heckel, Erich ; Hofer, Carl ; von Jawlenski, Alexej ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Klapheck, Konrad ; Klee, Paul ; Lewy, Kurt ; Mack, Heinz ; Möllenhoff, Rolf ; etc.
Duitse Schilderkunst van de Twintigste Eeuw uit Belgische prive-verzamelingen, in het kader van het Belgisch-Duis Cultureel Akkoord, Groeningemuseum, Brugge, Januari - Februari 1967
boek