Albert Servaes : retrospectieve tentoonstelling. - Groeningemuseum, Brugge (Brugge : Groeninge Museum, 1961)
Servaes, Albert ; Minne, George ; Van de Woestijne, Gustaaf ; De Saedeleer, Valerius ; Van den Abeele, Albijn ; Permeke, Constant ; De Smet, Gustaaf ; Van den Berghe, Frits ; De Smet, Leon
Albert Servaes : retrospectieve tentoonstelling, Groeninge Museum, Brugge, 30 juni - 31 juli 1961
boek