beelden rond de kerk. (Brielle : Gemeente Brielle, 1984)
Asjes van Dijk, Jan ; Gentenaar, Sophie ; de Groot, Els ; la Hey, Hans ; Wolf-Wubben, Fredy
beelden rond de kerk, Brielle, 15 juli t/m 15 september 1984
boek