Once is Nothing - Individual Systems - BAK, Basis voor Actuele Kunst, Utrecht; Van Abbemuseum, Eindhoven (Utrecht : BAK, Basis voor Actuele Kunst Utrecht; Van Abbemuseum Eindhoven, 2008)
Alimpiev, Victor ; Althamer, Pawel ; Art & Language ; Corillon, Patrick ; Dabernig, Josef ; IRWIN ; Lambri, Luisa ; Leiderman, Yuri ; Monastyrsky, Andrei ; Mrkus, Pavel ; Opalka, Roman ; Peljhan, Marko ; Pumhösl, Florian ; Starling, Simon ; Stilinovic, Mladen ; Tevet, Nahum
Exhibition "Once is Nothing - Individual Systems", Brussels Biennial 1, in het Postsorteercentrum te Brussel, 19.10.2008 - 04.01.2009
Engels
boek