De boom kan de kunst in. (Breda : [s.n.], 1994)
Biewenga, Wim ; van Bracht, Birgitt ; van Breugel, Felix ; Claassen, Johan ; Dijkers, Ruud ; Engels, Pieter ; Manus ; Phuong, Vinh ; Rogge, Cornelius ; Ruggiu, Roberto ; Verbeek, Kees ; de Vroom, Melanie ; Wolke, Franka ; Vaes, Jan
De boom kan de kunst in : Het project: Waar de stad rafelt en de natuur uitloopt, heerst de stilte, de rust van het restgebied, gevangen tussen stad en land. Vijftien beeldende kunstenaars nemen bezit van zo'n ruimte aan de Noord-Westflank van Breda.
boek