Ik wou. - Tellegen, Toon; Godon, Ingrid (Tielt : Lannoo, 2011)
Ingrid Godon maakte voor deze uitgave een reeks portretten. Toon Tellegen liet zich door de portretten inspireren en schreef er korte teksten bij.
boek
Keywords: Godon, Ingrid