Monumental 1990 : Monumentale Hedendaagse Belgische Beeldhouwkunst. - Park Foundation Helan-Arts vzw, Bornem (Bornem : Foundation Helan-Arts vzw, 1990)
Bauclair, Guy ; Cahay, Robert ; Claus, Christian ; Courtois, Albin ; Dusepulchre, Francis ; Eijberg, André ; Flausch, Fernand ; Gangolf, Serge ; Ghysels, Jean-Pierre ; Gilles, Stéphan ; Haar, Marie-Paule ; Le Docte, Philippe ; Leroy, Christian ; Machiels, Paul ; Rocour, Lambert ; Roulin, Félix ; etc.
Monumental 1990, Foundation Helan-Arts vzw, Bornem, 26.05 - 25.11.1990
boek