Internationale Tentoonstelling van Hedendaagse Kalligrafie. - Cultureel Centrum van de Vlaamse Gemeenschap Alden Biesen, Bilzen (Bilzen : Cultureel Centrum van de Vlaamse Gemeenschap - Alden Biesen, 1987)
Veljovic, Jovica ; Eikel, Werner ; Baekelandt, Els ; Kaiser, Astrid Dienert ; Briem, Gunnlaugur S.E. ; Soetewey, Godele Jo Rozelinde ; van Slingerland, Elmo ; Pott, Gottfried ; Feichtinger, Leopold ; Andrews, Marion ; Howells, David ; van Dijk, Evert ; Meister, Karina ; De Bruyne, Paul ; Kilian, Hermann ; Bortier, Paul ; de Ruiter, Wim ; etc.
Internationale Tentoonstelling van Hedendaagse Kalligrafie, Alden Biesen Cultureel Centrum, Bilzen, 18 juli 1987 - 30 augustus 1987
boek